Foto © Pascal Garnier
Muziek
Theatertour 2023
Naima Joris
zaterdag 25 februari 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 22,00 standaard
€ 21,00 60+, EDC, andersval.
€ 20,00 -26, klein abo
€ 19,00 groot abo
€ 18,00 abo XL

Beschikbaarheid
Theatertour 2023

Naima Joris debuteerde vorig jaar op indrukwekkende wijze met een eerste titelloze EP.
Vijf zwart omrande, intense songs die de pijn en het verdriet bij het verlies van iemand dierbaar een plaats proberen te geven. Breekbare en persoonlijke verhalen die een universele snaar raken en waar je als luisteraar troost, begrip en kracht uit kon puren.
Met de singles “Soon”, “Bellybutton” en “My Home” wist Naima meteen een sterk visitekaartje af te leveren. De titel van Radio 1 “Belpopbelofte”, een gesmaakte passage in Vive le Vélo en een MIA nominatie voor “Doorbraak” zijn maar enkele van de vele hoogtepunten die volgden.
In het najaar van 2022 krijgt dit verhaal een vervolg in de vorm van een eerste full album waarmee Naima en haar band in 2023 het theaterlandschap zullen aandoen. Verwacht een intieme setting, songs die raken en troosten, een avond die je niet onbewogen zal laten.

Met

zang, piano, gitaar, saxofoon: Naima Joris
eufonium, trompet: Niels Van Heertum
gitaar: Vitja Pauwels
contrabas: Lara Rosseel
drums: Tijl Piryns


https://www.youtube.com/watch?v=fclk0rbT1jE

https://www.youtube.com/watch?v=KvUseQ868NI

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Theatertour 2023