Foto © trixie_2
Muziek
Trixie Whitley
vrijdag 15 december 2023, 20:00
Onze-Lieve-VrouwHemelvaartkerk
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 30,00 standaard

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Trixie Whitley

De multigetalenteerde Trixie Whitley is live beklijvend, rauw en intens. Ze is geboren in Gent, maar opgegroeid in de New Yorkse muziekstudio’s. Dat kunst en muziek haar met de paplepel werd ingegeven, is een gigantisch understatement. Sinds haar derde al staat Trixie op een podium, als muzikante, zangeres, danseres en DJ. Ze werkte samen met grote namen zoals Daniel Lanois, Robert Plant, Marianne Faithfull en Wim Vandekeybus.
Voor de plaat Lacuna (2019) werd alle ballast overboord gegooid en gaat de muzikante voor de naakte waarheid. De gitaar en de piano staan nog altijd centraal, maar laveren tussen drumloops, synthbeats en experimentele grooves.
Met Lacuna ‘Re-Imagined’ uit 2020 herinterpreteerde ze enkel songs van dat album. Trixie Whitley daagt zichzelf constant uit, maar verliest haar puurheid als artieste nooit uit het oog. Verwacht je aan een topconcert met oud én nieuw materiaal, niet te missen!

Coproductie: CC Zoetegem

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Trixie Whitley