Foto ©
Apero Klassiek
Twaalf +
Belgian Saxophone Ensemble
zondag 2 oktober 2022, 11:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 8,00 -26

Beschikbaarheid
Twaalf +

Twaalf mondstukken, 120 vingers, 304 kleppen en één doel: de pannen van het dak spelen. Het Belgian Saxophone Ensemble creëert bij elk concert een unieke kosmos van klanken waarin het publiek zich volledig opgenomen voelt. Twaalf sterke individuen hebben elkaar gevonden door een gedeelde passie voor de meest recente akoestische muziek. BSE ontsnapt aan alle voor de hand liggende stilistische etiketten en toont dat klassieke muziek, jazz, traditionele en hedendaagse muziek niet ver van elkaar liggen.
Twaalf+ is een nieuw artistiek avontuur. Voor deze gelegenheid nodigt BSE ook de leerlingen saxofoon van SAMWD Zottegem en het Filiaal Oosterzele mee uit op het podium. Het kleurenpalet en creatieve enthousiasme worden zo nog rijker. Dit uit zich in een gezamenlijke uitvoering van een nieuwe, speciaal voor dit project geschreven compositie door de artistieke leider van BSE Cezariusz Gadzina. In het programma staan ook andere nieuwe werken van de hand van Frank Vaganée en Josef Dumoulin. Laat je inspireren en mis dit concert zeker niet!

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Twaalf +