Foto © Stefan_Gevaerts
Mentalisme / Poëzie / Theater
Wij zijn mogelijk
Maud Vanhauwaert en Kurt Demey
zaterdag 2 december 2023, 20:00
Bibliotheek Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 14,00 standaard
€ 13,00 60+, EDC, andersval.
€ 12,00 -26, klein abo
€ 11,00 groot abo
€ 10,00 abo XL

Beschikbaarheid
Wij zijn mogelijk

Wat als een dichteres en een mentalist de handen in elkaar slaan en samen poëzie schrijven, zonder woorden, maar in beelden met daartussen: ongrijpbare magie.
Kurt Demey en Maud Vanhauwaert nemen je mee in een intens wervelende show. Als circusartiesten brengen ze een aantal indrukwekkende, maar subtiele performances die je meteen bij de keel grijpen. Het spektakel vindt plaats in het midden van de scène, op nog geen meter afstand van het publiek. Kurt en Maud balanceren op de dunne grens tussen wat echt kan en wat fysisch onverklaarbaar is. Ze doen je voor even weer geloven: Alles Is Mogelijk. In ‘Wij Zijn Mogelijk’ wordt het gedicht van het papier losgetrokken. Poëzie vloeit samen met de ruimte, de voorwerpen en de individuele ervaring van de toeschouwer. Met als resultaat: een nieuwe, interdisciplinaire kunstvorm die niet alleen esthetisch, spannend en verrassend is, maar ook aanzet tot napraten. Onvergetelijk en magisch.

Coproductie: bibliotheek Oosterzele en CyRCuS. De parade is hier! www.erfgoedviersprong.be/cyrcus/

Met

Kurt Demey & Maud Vanhauwaert (concept en creatie), Maud Vanhauwaert (performance en poëzie), Kurt Demey (mentalisme en performance), Rode Boom (productie), Antwerpen boekenstad (coproductie)
Met de steun van de Vlaamse Overheid


https://vimeo.com/776088112

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Wij zijn mogelijk