Arnout Van Den Bossche - Burn-out voor Beginners

vzw De Bron

Arnout Van Den Bossche - Burn-out voor Beginners

donderdag, 16 mei, 2019 - 19:30
theaterzaal De Kluize
Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Tickets/prijzen

21,50 euro (comedyshow + glas cava)

De ticketverkoop start op maandag 28 januari om 9 uur.

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow Burn-out voor Beginners van Arnout Van den Bossche.
Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.
De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers…
Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken en soms tot burn-outs konden leiden.
Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen. Het vele toeren voor De Relatiefluisteraar’ werd hem te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf.
Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.