Foto © sigrid spinnox
Circus / Familie
FA
Amoukanama Circus
zondag 26 november 2023, 15:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 18,00 standaard
€ 17,00 60+, EDC, andersval.
€ 16,00 -26, klein abo
€ 15,00 groot abo
€ 14,00 abo XL

Beschikbaarheid
FA

Voor alle leeftijden.
Klaar, met een vastberaden stap een groep jongeren gaat op zoek naar een nieuwe wereld. Komende van verschillende horizonten, trekken ze samen op om verder te gaan… FA is de grote oversteek naar verandering. Aangedreven door passie en hoop, deze zonnige en openhartige individuen volgen het licht van een nieuw land aan de horizon. Ze helpen elkaar stap voor stap, vliegend door en over hindernissen, en bouwen een nieuw pad, … dat van morgen. Zo krijgt het avontuur vorm en neemt het ons mee op een reis, balancerend op het kruispunt van Afrika en het Westen, op zoek naar vrijheid en een betere wereld.
FA is een ode aan het leven, bruisend van energie en getuigend van een sacrale, diepmenselijke eenheid.

Coproductie
CyRCuS. De parade is hier! www.erfgoedviersprong.be/cyrcus/

Met

Mamadou Lamarana Bah, Balla Moussa Bangoura, Ibrahima Sory Bangoura, Mohamed Bangoura, Tidjane Bangoura, Ibrahima Sory Camara, Facinet Camara, Alseny Sacko, Panival Soumah, Nathalie Vandenabeele (artiesten),
Anthony Weiss (regisseur/choreograaf)


https://www.youtube.com/watch?v=TqteLBWzW4E

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

FA