Praktisch


GC De Kluize

Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
09 363 83 30
reservaties@oosterzele.be

Praatcafé

Open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 12 uur – op zondag vanaf 9.30 uur – bij de voorstellingen van GC De Kluize.
Bekijk hier het menu

Cultuurdienst

Open van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 16 uur. Op vrijdagnamiddag zijn we gesloten. Op maandagavond zijn we open van 18 uur tot 20 uur.

Stap, trap, trein & bus

Met de fiets naar De Kluize?

Verplaats je met de fiets naar De Kluize en verzamel vouchers ter waarde van 1 euro. Deze vouchers kan je gebruiken in het cultuurcafé of als korting voor voorstellingen in De Kluize.

Tussen het dorp van Oosterzele en site de Kluize ligt een comfortabel fietspad. Vanuit Balegem is het aangenaam wandelen en fietsen via de Oude Heirbaan. Kom je vanuit Scheldewindeke? Sla op Pelgrim linksaf naar en stap of trap via Hoeksken en Hettingen naar de sporthal of het gemeenschapscentrum.

Het dichtste fietsknooppunt is 94 ter hoogte van het gemeentehuis van Oosterzele. Vanaf hier kan je het bewegwijzerde fietspad richting site de Kluize volgen.

Met de trein

Het station van Scheldewindeke ligt op anderhalve kilometer van het gemeenschapscentrum. Vanaf het station stap je richting Marktplein en Pelgrim voor je op de Windekekouter komt.

www.nmbs.be

Met de bus

Vlak bij GC De Kluize bevinden zich twee bushaltes. Deze worden bediend door lijn 49, Gent-Geraardsbergen-Herzele en omgekeerd.

Lijn 49 Gent-Geraardsbergen-Herzele
weekdag: 1 rit per uur / zaterdag: 1 rit per uur / zondag: 1 rit per 2 uur

Ook lijn 440, belbus Oosterzele-Zottegem bedient deze haltes. De belbus rijdt niet volgens een vaste route of dienstregeling, en stopt alleen aan haltes die op voorhand werden aangevraagd. Je moet dus verplicht vooraf reserveren. Hoewel de belbus geen taxi is die van deur tot deur rijdt, kan je kriskras reizen doorheen het hele belbusgebied.

www.delijn.be

Op basis van de aanvragen voor een bepaalde rit stippelt de computer de efficiëntste reisweg uit. Ook rolstoelgebruikers kunnen mee met de belbus. Alle belbussen zijn immers uitgerust met een lift. Een belbus rijdt enkel op aanvraag. Vergeet ook zeker je terugrit niet te reserveren. Meer informatie voor de reservering en het gebruik van deze dienst vind je op www.delijn.be/nl/belbus.

Met de wagen

Parkeren

Aan site de Kluize zijn drie parkeermogelijkheden:

  • P1 Site de Kluize – 95 plaatsen – Parking vlakbij het gemeenschapscentrum
  • P2 Windekekouter: – 46 plaatsen – Lansgparkeren op de gewestweg N415
  • P3 Hettingen – 35 plaatsen – Langsparkeren op 800 meter van het centrum. Volg de bewegwijzering voor de kortste weg

Iets verderop, maar nog steeds op wandelafstand is er ook parkeergelegenheid op de markt van Scheldewindeke (Marktplein) en nog iets verder is er de ruime stationsparking (Stationsstraat).

GC De Kluize icoon

GC De Kluize is gesloten van vrijdagmiddag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. We zijn telefonisch niet bereikbaar. Toch een dringende vraag? Mail naar reservaties@oosterzele.be, we checken regelmatig onze mailbox.

 

Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Hier kan je een cadeaubon bestellen.

 

Praatcafé De Kluize is gesloten vanaf donderdag 23 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Op zaterdag 8 januari 2022 is het café uitzonderlijk open van 14 uur tot 23 uur. Vanaf donderdag 13 januari 2022 terug open volgens de gewone openingsuren.

 

Een fijn eindejaar en graag tot in 2022!
Het Kluizeteam