Foto ©
Gastvoorstelling
Lenteconcert
Harmonie Con Animo Oosterzele
zaterdag 25 maart 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Nieuw
Lenteconcert

Vier de lente met Harmonie Con Animo Oosterzele tijdens ons jaarlijks Lenteconcert !

Onze muzikanten onder leiding van dirigent Bart Van Der Strieckt staan te popelen om u te ontvangen op 25 maart 2023.
Laat u meevoeren door de vrolijke muziek en geniet van een onvergetelijke avond. Iedereen is meer dan welkom!

Wij nodigen u graag uit vanaf 19 uur voor een gratis aperitief in de foyer van GC De Kluize. Om 20 uur verwelkomen we u voor de start van ons concert. Reserveer snel uw zitplaats!

Met

€ 15,00 standaard
€ 7,00 kind t.e.m. 12 jaar

De online ticketverkoop is afgesloten. Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar aan de avondkassa. Je kan telefonisch reserveren via Pieter Vermassen (0473 43 50 90 of pieter.vermassen@conanimo.be).

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Lenteconcert