Foto © Ymke Dirikx
Muziek
Song Circle
Raf Walschaerts, Neeka & Jan De Campenaere
donderdag 24 november 2022, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 18,00 standaard
€ 17,00 60+, EDC, andersval.
€ 16,00 -26, klein abo
€ 15,00 groot abo
€ 14,00 abo XL

Beschikbaarheid
Song Circle

De opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting, en om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen.

Met de kracht van hun liedjes en hun stem, en met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar of met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.

Raf Walschaerts kennen we als de helft van het fantastische Kommil Foo, artiest in hart en nieren; Ilse Goovaerts (Neeka) is een vaste waarde geworden in de Belgische muziek en kiest na 5 albums in het Engels voor het Nederlands; Jan De Campenaere is de man achter Venus In Flames, zanger en liedjesschrijver van bekende en minder bekende Belpopparels.

Raf, Ilse en Jan zijn hier samen méér dan de som der delen, in een unieke samenwerking voor de theaters.

En nog een extraatje: zowel Neeka als Venus In Flames brengen in 2022 een nieuw album uit, de liedjes hieruit zullen zeker doorsijpelen in deze voorstelling.

Song Circle: over mensen, over het leven, over de muziek. Over jij en ik. Relaxed, ongedwongen en hartverwarmend.

Met

zang en gitaar: Raf Walschaerts
zang, gitaar en piano: Ilse Goovaerts (Neeka)
zang en gitaar: Jan De Campenaere (Venus In Flames)


https://www.youtube.com/watch?v=LeUpxTQZaY0&t=40s

https://www.youtube.com/watch?v=oZo_Nbx9aqQ&t=1s

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Song Circle