Abo’s

Van klein tot XL

Je kan zelf een abonnement naar keuze samenstellen met de voorstellingen bij dewelke de abonnementstarieven vermeld staan.

Familie(film)- en aperitiefvoorstellingen kunnen geen deel uitmaken van een abonnement. Ook voorstellingen die in regionale samenwerking georganiseerd worden, kennen geen abonnementstarieven.

Klein

2,00 euro korting per voorstelling bij minimum vier verschillende voorstellingen per persoon*

Groot

3,00 euro korting per voorstelling bij minimum zes verschillende voorstellingen per persoon*

XL

4,00 euro korting per voorstelling bij minimum acht verschillende voorstellingen per persoon*

(*) De abonnementsformule is niet cumuleerbaar met andere kortingen.


Voor extra reservaties in de loop van het seizoen bovenop je abonnement, blijf je van het gekozen abonnementstarief genieten. Aan de hand van de unieke code die je ontving bij de bestelling van je abonnement krijg je via het online ticketsysteem toegang tot de voordeeltarieven.


Een abo bestellen op papier

Praktisch

Avondkassa

Een uur voor aanvang van de voorstelling opent de avondkassa. Indien er nog tickets beschikbaar zijn voor de geplande voorstelling, kan je deze hier aankopen. Er is geen Bancontact beschikbaar. Betalen is wel mogelijk via de Payconiq app.

Laatkomers

De voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden enkel toegelaten wanneer het mogelijk is. Toegang wordt echter niet gegarandeerd. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald.

Terugbetaling tickets

Betaalde tickets worden niet terugbetaald noch omgeruild.

Rolstoelgebruikers

GC De Kluize is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden, dan kunnen we je een gepaste plaats toewijzen in de zaal.

Vestiare

Omwille van brandveiligheid zijn jassen, paraplu’s en losse tassen niet toegelaten in de zalen. Het gebruik van de vestiaire is om veiligheidsredenen verplicht en gratis.


Geschenkideeën

Cadeaucheques De Kluize

Cadeautjestijd! Bestel hier online je cadeaubon voor een bedrag naar keuze.

Ze zijn ten allen tijde verkrijgbaar, één jaar geldig en kunnen ingeruild worden voor een voorstelling naar keuze. Je kan ze hier gemakkelijk online bestellen.

Wil je er een feestelijk envelopje en een programmabrochure bij, dan kom je best even langs. De cultuurdienst vind je op de eerste verdieping van GC De Kluize. We zijn open van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur, van maandag tot donderdag ook van 13.30 uur tot 16 uur, en op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur. Betalen kan cash of via de bancontact/payconiq app.