Tickets

Tarieven

Elke voorstelling kent een basistarief. Er geldt een korting van €1,00 voor 60-plussers en andersvaliden, en van €2,00 voor -26-jarigen.


Groepskortingen

Er geldt een groepskorting van 15% voor groepen vanaf 15 personen.


Bestel je tickets

1) online via de ticketknoppen op de home page of op de individuele pagina’s van de voorstellingen.

2) bij de cultuurdienst, eerste verdieping GC De Kluize, Sportstraat 3. Alle dagen van 8.30 uur tot 12 uur, van 13.30 uur tot 16 uur en op maandagavond van 18 uur tot 20 uur (gesloten op vrijdagnamiddag)

3) met het afdrukbaar bestelformulier voor abonnementen

3) telefonisch via 09 363 83 30

4) via e-mail naar reservaties@oosterzele.be

Praktisch

Avondkassa

Een uur voor aanvang van de voorstelling opent de avondkassa. Indien er nog tickets beschikbaar zijn voor de geplande voorstelling, kan je deze hier aankopen. Er is geen Bancontact beschikbaar. Betalen is wel mogelijk via de Payconiq app.

Laatkomers

De voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden enkel toegelaten wanneer het mogelijk is. Toegang wordt echter niet gegarandeerd. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald.

Terugbetaling tickets

Betaalde tickets worden niet terugbetaald noch omgeruild.

Rolstoelgebruikers

GC De Kluize is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden, dan kunnen we je een gepaste plaats toewijzen in de zaal.

Vestiare

Omwille van brandveiligheid zijn jassen, paraplu’s en losse tassen niet toegelaten in de zalen. Het gebruik van de vestiaire is om veiligheidsredenen verplicht en gratis.


Geschenkideeën

Cadeaucheques De Kluize

Cadeautjestijd! Bestel hier online je cadeaubon voor een bedrag naar keuze.

Ze zijn ten allen tijde verkrijgbaar, één jaar geldig en kunnen ingeruild worden voor een voorstelling naar keuze. Je kan ze hier gemakkelijk online bestellen.

Wil je er een feestelijk envelopje en een programmabrochure bij, dan kom je best even langs. De cultuurdienst vind je op de eerste verdieping van GC De Kluize. We zijn open van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur, van maandag tot donderdag ook van 13.30 uur tot 16 uur, en op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur. Betalen kan cash of via de bancontact/payconiq app.