Foto ©
Lezing / Nieuw
Een klimaatlezing met een wereldwijde blik
Weerman Bram en zijn kliMATEN – een organisatie van TRIAS en Landelijke Gilde
woensdag 26 februari 2025, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 9,00 standaard

De ticketverkoop start op 6 mei.

Beschikbaarheid
Een klimaatlezing met een wereldwijde blik

Klaar voor een reis rond de wereld?
VRT-weerman Bram Verbruggen neemt je met een globale blik mee in het thema klimaat. Tijdens de boeiende lezing brengt hij het verhaal van zijn wereldwijde kliMATEN.
Ontdek wat klimaatverandering is, hoe het wereldwijd invloed heeft op landbouwers en hun gemeenschap en wat jij zelf kan doen.

Wat kun je verwachten?
Bram Verbruggen vertelt je het globale klimaatverhaal, de oorzaken en gevolgen van klimaatverandering. Vervolgens brengt de VRT-weerman je het verhaal van zijn kliMATEN uit België en andere landen over heel de wereld. Die kliMATEN ondernemen op een klimaatvriendelijke manier om antwoorden te bieden op de klimaatverandering. Zo zoomt hij in op de klimaatprojecten van Trias en mogelijke oplossingen voor klimaatverandering.
Hoe merken landbouwers en hun gemeenschap dat het klimaat verandert en hoe gaan ze daarmee om? Wat kan jij zelf doen om de klimaatopwarming tegen te gaan? Allemaal vragen waar je een antwoord op krijgt tijdens de lezing.
Word je ook een kliMAAT van Bram? Schrijf je in voor deze lezing.

Praktische info
Van oktober 2024 tot december 2025 organiseren Trias en Landelijke Gilden een 13-tal klimaatlezingen over heel Vlaanderen en dus ook in Oosterzele.

Praktisch
• Duur: 2 uur
• Prijs: €9
• Leeftijd: 12+

Organisatie van:
• Trias: www.trias.ngo
• Landelijke Gilden: www.landelijkegilden.be

Nog vragen? Neem contact op via aanbod@trias.ngo (inschrijven via dit e-mailadres is niet mogelijk).

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Een klimaatlezing met een wereldwijde blik