2024-2025
Cabaret

One Woman Show

Karen Damen
  vrijdag 25 april 2025
om 20:00
  theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Tickets

€ 25,00 standaard
€ 24,00 60+, EDC, andersval.
€ 23,00 -26, klein abo
€ 22,00 groot abo
€ 21,00 abo XL

Bestel je abonnement

Koop je tickets

Heb je interesse in 4 voorstellingen of meer per persoon?

Dan word je vanzelf abonnee. Wees er als eerste bij en maak gebruik van de voorkoopperiode tussen 31 mei en 11 juni.

Hoe kan je tussen 31 mei en 11 juni tickets bestellen? Via e-mail, telefonisch (09 363 83 30) of aan onze balie (Sportstraat 3, 1ste verdieping). Je kunt hierbij gebruik maken van ons handige bestelformulier. Op 12 juni start de online & losse ticketverkoop. Vanaf dan kan je ook online een abonnement bestellen.

One Woman Show

Karen Damen behoeft weinig woorden: flapuit, spraakwaterval, emotioneel, hart op de juiste plaats én vooral op de tong. Dat bewees ze in het verleden in tal van succesvolle televisieprogramma’s (Perfect, Camping Karen & James, The
Masked Singer, …).‘De rosse van K3’ staat garant voor veel lach, maar af en toe ook een traan en met haar nieuwe One Woman Show waagt ze zich nu ook op het podium van de Vlaamse
theaterzalen.

Gewapend met een stevige portie ongedwongen humor en één pianist, neemt Karen haar fans mee op een humoristische reis door haar leven, afgewisseld met muzikale intermezzo’s waarbij ze zorgt voor een komische noot in eigen spreektaal. Van grappige anekdotes uit haar privéleven tot ludieke gebeurtenissen gedurende haar carrière bij K3, tijdens haar show gaat Karen geen onderwerp uit de weg en geeft ze het publiek een verrassende inkijk in haar leven.

Met haar charmerende mix van humor en muzikaliteit garandeert deze voorstelling een avond vol entertainment die je niet wilt missen. Voor zij die dachten dat ze alles al wisten over Karen Damen, wordt deze show een heuse eyeopener!