2024-2025
Muziek

Theatertour

MOONEYE (SOLO)
  woensdag 23 april 2025
om 20:00
  theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Tickets

€ 18,00 standaard
€ 17,00 60+, EDC, andersval.
€ 16,00 -26, klein abo
€ 15,00 groot abo
€ 14,00 abo XL

Bestel je abonnement

Koop je tickets

Heb je interesse in 4 voorstellingen of meer per persoon?

Dan word je vanzelf abonnee. Wees er als eerste bij en maak gebruik van de voorkoopperiode tussen 31 mei en 11 juni.

Hoe kan je tussen 31 mei en 11 juni tickets bestellen? Via e-mail, telefonisch (09 363 83 30) of aan onze balie (Sportstraat 3, 1ste verdieping). Je kunt hierbij gebruik maken van ons handige bestelformulier. Op 12 juni start de online & losse ticketverkoop. Vanaf dan kan je ook online een abonnement bestellen.

Theatertour

Met hun tweede langspeler Come With Me And Hide heeft ooneye zich het afgelopen jaar nog dieper in de harten van liefhebbers van gloedvolle indierock genesteld.

De clubtour in België, Nederland en Duitsland was een succes en de
zomerfestivals laten het brede publiek proeven van Mooneye’s kenmerkende straffe liveperformance. Wie de band van een andere kant aan het werk wil zien, zit in het voorjaar van 2025 goed in een knusse theaterstoel, want frontman Michiel Libberecht maakt zich op voor een tour langs sfeervolle theaterzalen in België, met uitgepuurde en intieme versies van hits als Fix The Heater, Thinking About Leaving, Lover To Stranger en Branches.

‘Dit ligt heel dicht bij wie ik ben’, zei Libberecht bij de release van Come With Me And Hide, een plaat waarmee hij terug naar de essentie van de band wilde: intimiteit vanuit een akoestische basis. Intimiteit die in de fluweelzachte setting van een theaterzaal nog meer tot zijn recht zal komen, en de innemende en openhartige teksten nog meer op de voorgrond laat treden.

Coproductie

vzw On Stage