Foto © Kurt Van der Elst
Muziek / Theater
Bagger
Compagnie Cecilia
zaterdag 4 november 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 22,00 standaard
€ 21,00 60+, EDC, andersval.
€ 20,00 -26, klein abo
€ 19,00 groot abo
€ 18,00 abo XL

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Bagger

Theatervoorstelling meets concert.
Tom en Patricia rijden zich vast in de bagger van hun dagdagelijkse leven. Tijd om te vertrekken, want ze kunnen niet meer terug. Hoeveel metaforische bagage mogen ze inchecken? Waar is de nooduitgang? En waar de priority lane? Met de energie van het betere hoorspel nemen Patricia Kargbo (Camping Sunset, Misdaad en straf) en Tom Vermeir (Chet, Locke) je in Bagger mee op een kolkende trip in de ijle schemerzone tussen theater en muziek. In een regie van Yahya Terryn (Locke, Een Lola) en geflankeerd door een vierkoppige live-band (Luk
Vermeir, Fred Heuvinck, Ben Brunin en Naomi Sijmons).
Een voorstelling op het scherp van de snede.
“Regelmatig baggeren voorkomt dichtslibben van waterlopen. Er komt meer zuurstof in het water en het zorgt voor een betere doorstroming en minder stankoverlast.” – Tom Vermeir

Met

Patricia Kargbo, Tom Vermeir (spel en tekst), Yahia Terryn (regie en tekst), Ben Brunin, Frederik Heuvinck, Naomi Sijmons, Luk Vermeir (muziek), Daan Borloo (dramaturgie), Sam Declercq (scenografie), Ellen Kromhout (kostuums), Bram Geldhof (lichtontwerp), Saul Mombaerts (geluid), Tom Declercq (technische & productie coördinatie), Perpodium (coproductie)
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, stad Gent en de taxsheltermaatregel van de Belgische Federale Overheid via Cronos Invest.


https://www.youtube.com/watch?v=vapmlYyEAww

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Bagger