Foto ©
Concert
Pop-up koor o.l.v. Celine Debacquer
Concert Chant’all
woensdag 28 februari 2024, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 14,00 standaard
€ 08,00 -26

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Pop-up koor o.l.v. Celine Debacquer

Na het oorverdovende succes vorig jaar, gingen Oosterzele en Zottegem opnieuw op zoek naar lokaal zangtalent voor het pop-upkoor Chant’all. Onder de artistieke leiding van Celine Debacquer en in samenwerking met de Stedelijke Academie Muziek Woord Dans (SAMWD), worden de concerten op 28 en 29 februari in GC De Kluize het orgelpunt van deze tweede editie van Chant’all. Het resultaat van maar liefst vier maanden wekelijks repeteren.

In deze nieuwe editie ligt deze keer de nadruk op de grootste hits uit de popmuziekgeschiedenis, van klassiekers tot hedendaagse hits. De zangers (maar liefst een honderdtal) ontdekken ook de prachtige wereld van harmonie en vierstemmige arrangementen. De academie zorgt voor de perfecte muzikale omkadering. De betrokken cultuurdiensten faciliteren het project qua accommodatie en promotie.

Met

Jazzcombo's van SAMWD Zottegem o.l.v. Yannick Peeters en Christophe De Maertelaere
Special guest: Nicolas Kummert, saxofoon

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Pop-up koor o.l.v. Celine Debacquer