Foto ©
Concert
Concert altvioolklas Sam Knops
Con Calore en SAMWD Zottegem
zaterdag 14 oktober 2023, 18:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 17,00 standaard
€ 08,00 -15, leerlingen SAMWD

Beschikbaarheid
Concert altvioolklas Sam Knops

Dit concert belooft een buitengewone ervaring te worden, waarin de altviool, met zijn warme en expressieve klanken, in het middelpunt van de aandacht staat. De altvioolklas van Sam Knops heeft hard gewerkt om een programma voor te bereiden dat de veelzijdigheid van dit prachtige instrument viert.
Onze getalenteerde altviolisten zullen u meenemen op een reis door verschillende muzikale genres en stijlen, variërend van klassiek tot hedendaags. U zult versteld staan van hun virtuositeit en passie voor muziek.
Tickets voor dit bijzondere concert zijn te verkrijgen via GC De Kluize in samenwerking met Con Calore en de SAMWD Zottegem. Bezoek de website van GC De Kluize op [website GC De Kluize] of neem contact met hen op via [contactgegevens GC De Kluize] om uw kaarten te reserveren. We raden u aan om uw kaarten snel te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt en we verwachten een uitverkochte zaal.
Kom en deel deze betoverende avond met ons en geniet van de prachtige klanken van de altviool. Dit is een unieke gelegenheid om te genieten van de muzikale prestaties van de opkomende talenten onder de begeleiding van Sam Knops.
Mis dit unieke evenement niet en sluit u aan bij ons op 14 oktober 2023 in GC de Kluize voor een onvergetelijke avond vol altvioolmuziek. We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Concert altvioolklas Sam Knops