Foto © posterAnimo
Muziek / Nieuw
Con Animo met Eddy Flecijn op accordeon
zaterdag 21 oktober 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 15,00 standaard
€ 07,00 -12 jaar

De online ticketverkoop is ten einde. Er zijn nog tickets beschikbaar aan de avondkassa.

Beschikbaarheid
Con Animo met Eddy Flecijn op accordeon

Harmonie Con Animo Oosterzele is verheugd u uit te nodigen voor een muzikale concertavond op vrijdag 20 oktober of zaterdag 21 oktober 2023.
Onze muzikanten, onder leiding van dirigent Bart Van Der Strieckt, staan te popelen om u te ontvangen.
Om deze avond nog specialer te maken, hebben we deze keer gastsolist Eddy Flecijn op Accordeon uitgenodigd.
Laat u meevoeren door de muziek van Con Animo en Eddy Flecijn en geniet van een onvergetelijke avond. Iedereen is meer dan welkom!
Wij nodigen u graag uit tussen 19u en 19u45 voor een gratis aperitief in de foyer van GC De Kluize. Om 20 uur verwelkomen we u voor de start van ons concert. Reserveer snel uw zitplaats!

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Con Animo met Eddy Flecijn op accordeon