Foto ©
Theater
De novelle van Brecht en Belle
Gemeente Oosterzele en toneel Sint-Martinus Balegem presenteren
vrijdag 8 september 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Nieuw
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 08,00 -26

Beschikbaarheid
De novelle van Brecht en Belle

Een voorstelling voor alle publiek vanaf 10 jaar.

Een aantal jaren geleden schreef (Klep-)molenaar Michel Christiaens, geïnspireerd door het Oosterzeelse molenpatrimonium en in het kader van het project ‘Balegem 900’ ‘De novelle van Brecht en Belle’, over de liefde en molens.
De novelle van Brecht en Belle vertelt ons de vete tussen twee molenaarsfamilies, die meerdere generaties beslaat. Er moeten twee jonge mensen aan te pas komen die meer aan het licht in elkaars ogen hebben dan aan de donkerte uit het verleden, plus een dramatische gebeurtenis om enig licht in de zaak te brengen …

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

De novelle van Brecht en Belle