Foto © My Groovy Sisters - Groovy Xmas
Muziek / Nieuw
Groovy Xmas
My Groovy Sisters
zaterdag 16 december 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 18,00 standaard

De online ticketverkoop is stopgezet. Er zijn nog tickets verkrijgbaar aan de avondkassa.

Groovy Xmas

Meer dan ooit willen we ze horen: prachtige kerstsongs over joy and peace. Want de wereld kan het gebruiken.
My Groovy Sisters zingen kerstsongs in originele arrangementen van Ilse Duyck. Begeleid door een Groovy X-mas band en omringd door een zwerm charmante danseressen. De vrouwelijkheid spat ervan af, maar natuurlijk is het de samenzang die het magisch maakt.
It’s that time of the year! Omdat het kan én omdat het moet: we sluiten het jaar in schoonheid af en zijn volledig klaar voor die christmas tree!

Welkom op zaterdag 16 december in GC De Kluize in Oosterzele
Tickets zijn te koop aan 18 euro.
Meer informatie: www.mygroovysisters.com

Wie zijn My Groovy Sisters?

Een groep zangtalenten, en toevallig allemaal vrouwen. Dat zijn My Groovy Sisters. De vrouwelijkheid spat ervan af, en dat is meteen een grote troef van de dames. Maar natuurlijk is het hun samenzang die het magisch maakt.
De groep bestaat nu twaalf jaar en is gegroeid uit de zangklas van Ilse Duyck aan de Academie voor Podiumkunsten Gent. De zangtechniek staat op die manier echt op punt, want elke zangeres heeft 8 à 10 jaar zangtechniek van Ilse geleerd. Geen klassieke zang, maar jazz, pop en lichte muziek, dus blue notes of close harmony zijn hen niet vreemd. Eens afgestudeerd aan de Academie, wilden de meesten niet stoppen met zingen, en er was veel vraag naar toonmomenten van al dat talent. Zo ontstond My Groovy Sisters.
De groep treedt a capella en dicht bij het publiek in kleine(re) zalen op, maar evengoed zingen ze concerten op grote podia met alle toeters en bellen wat geluid en licht betreft er bovenop.

Alle zangeressen hebben een druk beroeps – of studentenleven: een gynaecologe, een psychologe, een journaliste, studentes hoger onderwijs, … En velen onder hen zijn ook mama, maar dat houdt hen uiteraard niet tegen om op een zo hoog mogelijk niveau te zingen. Het is een artistieke uitlaatklep en er is altijd een ontspannen sfeer, maar tegelijkertijd ligt de lat kwalitatief en creatief hoog.

Tussen de jongste en de oudste Sister is het leeftijdsverschil zo’n dertig jaar en Ilse Duyck schrijft alle arrangementen zelf zoveel mogelijk op maat van de groepsleden. Er is heel veel ruimte voor improvisatie en er wordt samen gezocht wat wie op het lijf geschreven staat.

Met

My Groovy Sisters

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Groovy Xmas