Foto © Hans Vangeel
Muziek
In Duet
Riet & Roy
donderdag 4 mei 2023, 15:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 15,00 standaard (incl. receptie)

Beschikbaarheid
In Duet

i.s.m. de seniorenraad

Tegenover een engelenstem staat in een goed duet een karakterstem. Als een Vlaamse Dolly Parton & Kenny Rogers, een Nancy Sinatra & Lee Hazlewood, een June & Johnny. Riet & Roy zingen de mooiste duetten. Nederlandstalige, bekend en in een ander jasje, maar evengoed vertalingen van Engelstalige en Franse klassiekers.
De magie van een duet. Een ode aan de liefde, in al zijn vormen. De melancholie van hun stemmen. Geflankeerd door twee prachtmuzikanten, ontdekken ze samen met het publiek een aantal pareltjes. Ze kruipen in de huid van Frank Galan en Sandra Kim met het hartverscheurend mooie Door veel van mij te houden, om dan weer via De wilde roos van Nick Cave en Kylie Minogue door de telefoon mee te huilen met Danny Fabri en Sylvie Melody. Ramses en Liesbeth. Ike en Tina.

It takes two to tango! En of Riet & Roy elkaar diep in de ogen zullen kijken zoals het een echte Willy Sommers en Wendy Van Wanten betaamt, daarvoor zult u moeten komen kijken!

Riet & Roy. In duet. Op hun manier. Veel te mooi, zouden Erik & Sanne zeggen.

Riet Muylaert ken je van haar eigen repertoire (RIET, Jackobond) en haar succesvolle tournee met bewerkingen van Marva.
Roy Aernouts ken je ook van zijn eigen repertoire of van zijn grasduinen in het Nederlandstalige repertoire met zijn Los Speedy Bobs.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

In Duet