Foto © LFdG Oosterzele
Te gast
Luxe travestieshow
Les Folles de Gand en showballet The Stardancers
zondag 4 februari 2024, 14:30
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

organisatie: Nico uit zottegem
€25,00 standaard - voorverkoop
Mail naar zangerNico@telenet.be of bel 0475 68 02 57

Luxe travestieshow

Na het grote succes van vorig jaar brengen de meest professionele travesties: ‘Les Folles de Gand’, en hun 8-koppig showballet: ‘The Stardancers’, opnieuw een hilarisch showspektakel met entertainment van de bovenste plank.
Leading lady miss Michèlle (alias Christophe Verschueren, afkomstig uit de streek van Oosterzele) zet er gegarandeerd de zaal op zijn kop met moppen in het Gentse dialect.
Kom en geniet met familie en vrienden van een show om ‘u’ tegen te zeggen waarin ze hits van vroeger én nu perfect performen vol glitter, glamour, dans en heel veel humor!

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Luxe travestieshow