Foto © banner-jan-2024-magie
Concert
Magie. Filiaal in concert
SAMWD Zottegem, filiaal Oosterzele
vrijdag 2 februari 2024, 19:30
Sint-Christoffelkerk Scheldewindeke
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 07,00 standaard (+12)
gratis voor wie jonger is dan 12

Beschikbaarheid
Magie. Filiaal in concert

Laat je meevoeren door de betoverende klanken van onze getalenteerde leerlingen en ontdek de onweerstaanbare magie van muziek! Op 2 februari 2024 om 19u30 verwelkomt Het Filiaal Oosterzele je voor een avond vol muzikaal spektakel.
Hoewel onze leerlingen geen toverstokjes hanteren om een muziekstuk te toveren, ontspringt hun muzikale creativiteit niet uit een toverhoed. Ze hebben hun vaardigheden en kennis vergaard in ons Filiaal en staan nu te popelen om het met jou, ons gewaardeerde publiek, te delen. “Heb jij dat gespeeld, gezongen, gemaakt? Magisch!” verwachten we dat je zult uitroepen.
Mis deze bijzondere kans niet om te genieten van een avond vol Oosterzeels talent, waar muziek en gezelligheid samenkomen. Het wordt een betoverende ervaring die je niet wilt missen!

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Magie. Filiaal in concert