Foto © Johannes Vande Voorde
Muziek
Marble Sounds
donderdag 26 oktober 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 22,00 standaard
€ 21,00 60+, EDC, andersval.
€ 20,00 -26, klein abo
€ 19,00 groot abo
€ 18,00 abo XL

Beschikbaarheid
Marble Sounds

Marble Sounds is het vijfde album van Marble Sounds dat in het najaar van 2022 uitkwam. Een self-titled album dus, dat symbool staat voor het nieuwe, frisse geluid van de band.
HUMO gaf het album een uitzonderlijk maximum van 5 sterren terwijl Radio 1 het tot ‘Album van de Week’ kroonde. De Standaard voegde de plaat toe aan de lijst van 20 beste albums van 2022. Singles ‘Quiet’, ‘Never Leave My Heart’, ‘Axolotl’, ‘The Ever After’ en ‘Soon It’ll Make Us Laugh’ werden door de radio opgepikt. ‘Quiet’ kwam zelfs terecht op de soundtrack van het derde seizoen van Undercover met Tom Waes.
In het najaar van 2023 speelt de band een theatertour met hun vaste strijkkwartet. Goed voor 10 mensen op het podium zodat de nieuwe songs tot in de details kunnen gebracht worden. Maar ook oudere liedjes, zoals “Leave a Light On”, komen aan bod.

Hier kan je een glimps opvangen van het vers verschenen live-EP “Life’s Got A Motion”, met de tweede single ‘Priorat’: https://marblesounds1.lnk.to/LifesGotMotion

Coproductie: CC Zoetegem

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Marble Sounds