Foto © Michiel Devijver
Familie / Kunstendag voor kinderen
Rommelpaard
4HOOG
zondag 19 november 2023, 15:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 06,00 -26

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Rommelpaard

Voor iedereen vanaf 3 jaar.
I.k.v. Kunstendag voor Kinderen.

Rommelpaard is een verzamelaar. Blaadjes, wolken, bellen, pluimen, … alle dingen van de wereld neemt ze mee. Haar schuur staat vol dozen, bokalen, schuifjes en kastjes. Alles wordt gesorteerd en heeft zijn eigen plek. Alles? Bijna alles. Rommelpaard vindt en verzamelt veel.
Maar soms zoekt ze ook. En tussen alle rommel vindt ze niet altijd waar ze nood aan heeft.
Rommelpaard, een poëtische voorstelling over orde in de wanorde, over zoeken en niet direct vinden. En over dingen die nog niet weten in welke doos ze moeten.

Met

Anna Carlier (tekst en spel), Christiaan Mariman (regie), Raf Walschaerts (schrijfcoach), Joris Caluwaerts (muziekcompositie), Kris Van Oudenhove (decor), Valerie Le Roy (kostuum), Peter Van Hoof (techniek), Bert Toulet (stage geluid), Katrien De Bruycker (kleuterdramaturgie), Maaike Scheltjens (productieleiding), Perpodium (coproductie)
Met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Rommelpaard