Foto © 4_Website aankondiging
Jongeren / Theater op locatie
Show me
LARF
zaterdag 17 september 2022, 20:00
Cultuurhuis Merelbeke, Driekoningenplein 15, Merelbeke
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 14,00 standaard
€ 10,00 -26

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Cultuurhuis Merelbeke.

Show me

Ik ben gij
en gij zijt gij
maar ik ben u
nee
dat kan niet
want gij zijt mij
gij zijt ons
wij zijn wij
wij zijn elkaar
wie was er eerst
ik ben uniek
ik ben niet uniek
maar wie ben ik
niet zo kijken
ik vind dat niet zo aangenaam eigenlijk
ik had nooit gedacht dat ik zo hard
ging discussiëren met mijn eigen.

Wie of wat is de perfecte mens? Met die vraag trokken theatermakers Annelies De Nil & Inge Goddijn langs culturele centra. Ze verzamelden verhalen van tieners en werkten 6 maanden met hen aan een theatervoorstelling. Show me vertelt hun verhaal over perfectie, schone schijn, falen en hun eigen tutorials.

Met

Spelers: Felix Van Baarle, Maura Boeckx, Elise Gekiere, Bavo Dettori, Marte De Pourcq, Manou Lambrecht, Lupita Gonzales, Chaima Tahri, Lio Keppens, Joste Dewaele, Luce Marichal, Nila Vermoesen, Ella Dumon, Manon Wittevrongel, Rune Micholt, Renée Van den Brande
Tekst & regie: Annelies De Nil & Inge Goddijn
Scenografie: Sam Declercq
Coproductie: Larf!, Leietheater (Deinze), Cultuurhuis Merelbeke, GC De Kluize (Oosterzele), CC De Fabriek (Sint-Lievens-Houtem), CC Zoetegem (Zottegem) & CC Nova (Wetteren)
Met de steun van: Vlaanderen, Stad Gent

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Show me