Foto © Jelle Vermeersch
Humor
STABIEL.
Steven Mahieu
zaterdag 13 januari 2024, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Geannuleerd
Ticketprijzen

€ 18,00 standaard
€ 17,00 60+, EDC, andersval.
€ 16,00 -26, klein abo
€ 15,00 groot abo
€ 14,00 abo XL

STABIEL.

Deze voorstelling werd on hold gezet. Van zodra mogelijk wordt een nieuwe datum (seizoen 2024-2025) gecommuniceerd naar alle tickethouders.

Namens GC De Kluize en namens ons publiek steken we Steven een welgemeend hart onder de riem.

Communicatie van de artiest:
“Beste fans

Ik kom even met minder goed nieuws. Na 15 jaar comedy en vlak voor een nieuwe tournee voel ik dat mijn mentale power op is. Ik zie al een tijdje de oranje lichtjes knipperen van mijn dashboard en heb ze genegeerd omwille van mijn dadendrang. Onbewust heb ik mezelf een te grote druk opgelegd om “klaar” te zijn voor mijn 5de tour. Nu is het tijd om even onder mijn “motorkap” te laten kijken naar wat er precies moet gebeuren, voordat ik op de muur knal én de motorkap helemaal niet meer open kan. Ik kies even voor mezelf als persoon, voor mijn gezin en voor mentale rust.

Mijn nieuwe tournee die dit weekend ging beginnen, zet ik on hold tot zomer 2024. Geef me graag even de nodige tijd. Ik kom terug van zodra “moeten” terug “willen” is, en “presteren” weer “spelen” is. De shows worden verplaatst, maar die puzzel leggen we later. Reeds gekochte tickets blijven wel geldig. In overleg met mijn omgeving en de organisatoren, hoop ik voorjaar 2024 te kunnen communiceren over mijn latere plannen. Ik hoop jullie dan terug op mijn shows te ontmoeten.

Soms kan de titel van een show redelijk gênant zijn, dus tot in “Stabielere” tijden. :-)”

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

STABIEL.